Alla inlägg den 22 september 2013

Av no-sense - 22 september 2013 10:35

Nu längtar jag hem till min säng! Jag sover alltid så jäkla illa när jag är iväg. Spelar ingen roll om det så är Hilton hotell, jag vill sova hemma!

SJ vilket jävla skräp! Visst skönt att slippa köra men nä. . . det får nog fan bli bilen nästa år ändå! Betalde 99 spänn för att få ett bra fungerande internet på vägen hem! Det fungerar inte alls! Går bättre genom mitt abonnemang på telefonen men det fungerar inte heller särskilt bra! Bryts hela tiden! Suck!

Det gick väldigt bra att springa igår! Jag hade en jäkla energi och sprang på 1:04:34! Personbästa!! Jävligt nöjd med det. Men jag får lida för det idag! Kan inte gå i trappor! Knät går i tusen bitar. Kanske dags att kolla upp det där hos farbror doktorn! Vi får se om jag får tummarna ur till det någon gång!

Det var ett roligt lopp att springa. Det var uppställt livemusik på 7-8 ställen runt spåret! Slingan var på 5 km så man sprang runt den två ggr. Första varvet kändes det som om man blev omsprungen av alla men det tog jag igen på varv nr 2 då många andra började gå! :) Då sprang jag förbi alla dom igen? Så det var roligt. Sen var det så mycket folk som stod och titta å heja på dom som gick i mål! Det gjorde också att man fick lite extra energi! Och hagaparken var ju riktigt fin. Har aldrig varit där innan. Får åka dit någon gång utan att springa runt som en dåre och titta lite!

Kändes lite jobbigt att lämna morfar ensam igen. Får försöka åka upp lite oftare och hälsa på. Får åka upp å skotta när snön kommer! Skamligt att släktingar som bor i samma stadsdel (10 min med bil) inte kan åka dit å hjälpa honom! Vad fan tänker dom med? Hur svårt är det på en skala???
Sorgligt!

Ja. . . Får se om jag kan uppdatera detta nu då! Sen är det ytterligare 1,5 timme å slå ihjäl på tåget innan man är framme i Hässleholm. Sen vet jag inte riktigt hur jag ska komma hem därifrån men det brukar ju lösa sig! :)

Ovido - Quiz & Flashcards