Alla inlägg den 28 mars 2014

Av no-sense - 28 mars 2014 20:39

Detta är inte san!!!! Saga sjuk....igen...feber och kräks!!! Och jag känner mig lite sådär tung i magen. Hoppas fan inte man åker på det en gång till nu när man precis blivit frisk!!! Gubben är i Stockholm idag med mor min, styvfar och svåger. De har tömt mormor och morfars hus. :( Jag har köpt morfars gamla kombimaskin och lite andra verktyg. Det ska bli roligt att kanske kunna göra lite smågrejer på den! Har en idé till musikhjälpen i år. Tänkte göra lite grejer till det som dom kan auktionera ut. Får se om jag kan genomföra det också. Har köpt lite björk av en jobbarkompis jag tänkte använda till det. Men vi får väll se hur det blir med de! :) Så nu är jag hemma med lillklanen. Och jag fick för mig att se om Braveheart! Så den sitter jag å småtittar på nu. Kan alla repliker utantill! :)
Och nästa vecka är jag ledig måndag till fredag för då ska det börja jobbas helg igen! Ska bli ganska skönt faktiskt men vi får väll se hur länge man tycker det!

Jag älskar denna filmen så nu tänker jag runda av för idag. Smutta vidare på mitt vin och invänta gubben som e på väg hem! :)

Sleep tight, ya morons!!

Ovido - Quiz & Flashcards