Alla inlägg den 30 maj 2014

Av no-sense - 30 maj 2014 21:24

Oj oj vad tiden går å vi med den! Jag tänker ofta på att jag ska skriva lite här men det blir ju aldrig av!! Motion blir det ganska mycket av nu för tiden! Denna veckan har jag gått 6 mil å så hoppade jag ju på det här Army Fitness bootcamp!!!! Så jag plågas varje tisdag och torsdag nu i 75 min!! Jobbigt - svinjobbigt men oj vad kul!! Det är riktigt rolig träning och man kommer fan inte undan. Det är bara att bita ihop och göra vad man ska fast det känns som man ska dö. Nu har jag så ont i benen och i rumpan så jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom jobbehelgen! :) folket nere på Maxi idag måste trott jag älskar min häck för jag gick å tog mig själv på häcken hela tiden i ett försök å massera upp musklerna lite. Nånting jag plågsamt upptäckt också är hur svag jag är i mage och rygg!! Detta får det fan bli ändring på!
Vågen har jag inte vågat ställ mig på än! För trots all slit så känns det ändå inte som det händer så mycket med vikten så jag skiter i den ett tag till! Blir bara deprimerad och tappar lusten om den inte visar vad jag vill den ska visa så lia bäst å låta bli! Maten har det ju slarvats med en del! Men tycker ändå jag varit ganska duktig så man blir lite frustrerad när det inte händer mer.
Sen så ha bilen gått å dött så det blir mycket mer vardagsmotion också då man får gå eller cykla vart man än ska. Jäkla bil. Antingen så får man lägga en halv förmögenhet på å fixa den eller sälja den som den är och hitta ett alternativ. Vi klurar lite på det. Antingen köpa nått halvnytt eller i och men man är volvoanställd så kan man fixa en såkallad e-bil från jobbet. Typ leasingbil. Kostar lite men värt det. Allting ingår. Försäkring, däck, service ... allt!! Och det hade varit ganska skönt med en helt ny bil. Men men..... vi får se vad vi bestämmer oss för. Man får se över finanserna.
Nu är det dags att försöka sova lite innan en lång jobbehelg. Av någon anledning så har jag väldigt svårt å sova natten till lördag nuförtiden!! Brukar inte bli många timmars sömn. Så idag ska jag slötitta på sagan om de två tornen som just nu rullar på TV4 film och hoppas på att man somnar i ren tristess. Inte för att filmen är dålig men man har ju sett den några gånger redan.

En liten parentes (jag mår så jäkla bra just nu ÄLSKAR våren)

God natt - puss å kram!!

"Out of everything I've lost,
I miss my mind the most!"

Ozzy Osbourne

Ovido - Quiz & Flashcards